Verzendinformatie

Alle belangrijke verzendinformatie in één oogopslag:

- Verwerkings- en productietijd tot verzending: Houd rekening met 2-4 werkdagen voor de verwerking en productie van uw bestelling tot het moment van verzending.

- Traceernummer: U ontvangt uw traceernummer onmiddellijk nadat de verwerking en productie is voltooid. Het duurt ongeveer 1-3 dagen voordat het trackingnummer op de trackingpagina te zien is. (Gewoonlijk is de vervoerder DHL of Hermes).

- Levertijd: de levertijd voor alle producten ligt tussen de 6 en 19 werkdagen vanaf de verzendingsdatum.Aanvullende informatie over verzending tijdens pandemie COVID-19.

Wij hebben het geluk dat wij solide partnerschappen met onze partners hebben, wat ons enorm heeft geholpen om onze activiteiten tijdens de COVID-19-pandemie (coronavirus) zo soepel mogelijk te laten verlopen. Sinds februari 2020 werken wij keihard om de veranderende bevoorradingssituatie in de wereld bij te benen, en wij werken met alle beschikbare middelen om waar mogelijk veranderingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat de bestellingen zo snel mogelijk worden geleverd.

Helaas kunnen er, ondanks onze inspanningen, af en toe vertragingen optreden in verband met een pandemie, waarover wij geen controle hebben:

- De beschikbaarheid van vrachtruimte en luchtroutes zal slechts langzaam terugkeren naar het niveau van vóór de pandemie (in het ergste geval 2-7 werkdagen langer dan de normale verzendtijd).

Wij zullen deze pagina voortdurend bijwerken met de meest recente informatie die wij van onze verzendpartners hebben over vertragingen en gebieden waar sommige van de door ons gebruikte diensten geen leveringen accepteren.

Wij danken u voor uw geduld en begrip. Het beste voor jou!