Retourneren & ruilen

1. Annulering en omwisseling

1.1 Zodra een bestelling via onze website is geplaatst, kunt u uw bestelling annuleren of wijzigen door ons een e-mail te sturen.

1.2 Een eenmaal verpakte bestelling kan niet meer worden geannuleerd of gewijzigd en moet in plaats daarvan aan ons worden geretourneerd. Als de goederen al naar u onderweg zijn, is annulering niet mogelijk. Wacht tot u de goederen hebt ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. U kunt uw annulering uiteraard van tevoren aan ons doorgeven. Om een zo snel mogelijke terugzending te verzekeren, gelieve ons een verzendingsbevestiging te sturen.
Een vervroegde terugbetaling is mogelijk ten vroegste 2 weken na ontvangst van de bestelling indien de goederen niet zijn aangekomen.

1.3 Aangezien wij met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen verwerkt zodra zij worden geplaatst. Daarom kunnen wij het verzendingsproces helaas niet onderbreken tot aan de levering, zodat terugbetaling vóór ontvangst van de goederen slechts mogelijk is tot 24 uur nadat de bestelling is geplaatst.

2. Retourzendingen en terugbetalingen

2.1 Ons retourbeleid maakt deel uit van deze Algemene Voorwaarden waaronder u onze website mag bezoeken en gebruiken.

2.2 Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u ons per e-mail laten weten welk product of producten u wilt retourneren en het product of de producten aan ons retourneren. De herroepingstermijn bedraagt 30 dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste product heeft ontvangen.

2.3 Retourzending en kosten zijn voor rekening en risico van de klant.

2.4 Het Product moet door ons zijn ontvangen om in aanmerking te komen voor restitutie. Wij zullen het geretourneerde product bij aankomst inspecteren.

2.5 U moet ervoor zorgen dat het Product aan ons wordt geretourneerd in dezelfde staat waarin u het hebt ontvangen en dat het goed is verpakt. Het Product moet ongebruikt zijn, er mag niet met de Productlabels geknoeid zijn en het Product moet in de originele verpakking zitten. Als een Product in een ongeschikte staat aan ons wordt geretourneerd, behouden wij ons het recht voor de terugzending van het Product niet te aanvaarden.

2.6 Onze verwerkingstijd voor retourzendingen is afhankelijk van uw bestelling.

2.7 Als wij tevreden zijn over de staat van het geretourneerde Product, sturen wij u een e-mail ter bevestiging van uw retournering. Zodra wij u een bevestiging hebben gestuurd dat uw retourzending is goedgekeurd, wordt het bedrag binnenkort teruggestort op de rekening die voor de bestelling is gebruikt.

2.8 De annulering is voltooid wanneer wij de fysieke goederen ontvangen.

3. Stappen voor annulering

1. Stuur de goederen naar het volgende adres:

Naam: Tu Hongming

Nummer: +8617757757961271

Adres: F2, Building 8, No. 89, Siyuan Road, Yidong Industrial Zone, Niansanli Street, Yiwu, Jinhua, Zhejiang Province 322000, China

Gebruik alleen een retourmethode met een traceernummer, zodat wij uw retour kunnen toewijzen. Op deze manier informeert u ons vooraf over de retourzending en kunnen de ontvangen goederen duidelijk aan de juiste bestelling worden toegewezen. Dit is de enige manier om een snelle terugbetaling te garanderen. Na ontvangst van de retourzending worden wij op de hoogte gebracht van de ontvangst en kan de terugbetaling plaatsvinden. Gebruik a.u.b. alleen een verzendmethode met traceernummer voor de retourzending, zodat wij uw retourzending kunnen toewijzen.
2. Stuur ons een foto van de afleveringsbon.

3. Wij zullen het aankoopbedrag aan u terugstorten.